Perheen sekavat joulukorttikuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulukuussa moni haluaa lähettää tulevien juhlapyhien kunniaksi toisilleen joulutervehdyksiä postin kautta. Joulukorttien lähettäminen voi olla nykyään enimmäkseen vanhojen ihmisten perinne, mutta eräs pariskunta on ottanut joulukorttien tekemisestä tavan, josta he eivät halua enää luopua.

Monien muiden perheiden tavoin Mike ja Laura Bergeron ovat ottaneet tavaksi ottaa joka vuosi perhepotretin, jonka he voivat joulukorttina lähettää perheelleen ja ystävilleen. Pariskunnan joulutervehdyset eivät ole olleet kovin tavanomaisia, sillä pariskunta pukeutuu kuvia varten yleensä melko kiusallisesti.

Mike ja Laura ovat ottaneet joulukorttikuvia läheistensä iloksi jo vuodesta 2004 lähtien. Pariskunta on saanut vuosien varrella kaksi lasta, jotka he ovat asianmukaisesti ottaneet kuviin mukaan. Kuvien teemoina ovat eri aikakaudet, uskonnot, harrastukset ja vuosien varrella villinneet tyylisuuntaukset.

Holiday with the Bergeron Family