Purkufirman raju moka: Väärä talo purettiin maan tasalle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Deyangissa asusteleva He Xianxiu koki elämänsä järkytyksen palattuaan kotiinsa lomamatkaltaan. 64-vuotias nainen löysi kotitalonsa paikalta kasan tiiliä. Ennen lomaansa nainen oli jättänyt vastuun talosta vävynsä Xu Yongin harteille.

People’s Daily Online -sivuston mukaan naisen talo oli purettu vahingossa. Suuri kiinteistöalan yritys oli tehnyt Xianxiulle tarjouksen hänen talostaan, sillä he halusivat rakentaa tontille suuria liike-ja asuinrakennuksia. Nainen ei ollut tarttunut tarjoukseen, mutta hänen naapurinsa oli.

Purkufirman oli määrä purkaa Xianxiun naapurin talo, mutta he olivat erehtyneet osoitteesta. Vanhus on ilmoittanut purkufirman toimista Jianyangin poliisille. Nainen ei ole suostunut ottamaan purkufirman tarjoamaa vahingonkorvausta vastaan, vaan hän vaatii, että hänen talonsa rakennetaan uudelleen.