5 parasta piiloa joululahjoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki lapset etsivät ainakin kerran elämässään vanhempien ostamien lahjojen piilon. Joskus jopa aikuiset sortuvat urkkimaan pakettien sisältöä etukäteen, ja siksi olisikin hyvä piilottaa joululahjat takuuvarmaan jemmaan.

Yksi pätevimmistä piilopaikoista paketeille on ystävän tai sukulaisen koti. Vie joululahjat suoraan paketoimisen jälkeen pois kotoa ja nouda ne myöhemmin pukinkonttiin jaettavaksi. Lahjat voi myös piilottaa tyhjiin matkalaukkuihin tai kasseihin.

Kukaan ei osaa etsiä paketteja ensimmäisenä vaatekaapin perukoilta. Piilota kääreet paitojen ja housujen taakse tai sukkalaatikkoon. Lapset eivät koskaan etsi lahjoja keittiöstä, jos ne piilottaa hyvin astioiden taakse tai vuokien ja kattiloiden sisään. Mikäli omistaa varaston, voi lahjat viedä sinne ja panna lukkojen taakse odottamaan jouluaattoa.