8 vinkkiä pariskunnille – ei pörrösukkia joululahjaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pukinkonttiin eksyy joka vuosi pörrösukkia, kirjoja ja suklaarasioita. Samalla rahalla voisi ostaa lahjaksi myös hyödyllisiä, tarpeellisia ja käyttökelpoisia tavaroita. Mutta mitä ostaa pariskunnalle, jolla on jo kaikkea?

Turhanpäiväisen krääsän sijaan pariskunnille on helppo keksiä lahjoja elämysten ja nautintojen parista. Lounaslahjakortit, ravintolapassit ja ruokakaupan lahjakortit toimivat aina. Pariskunnan voi myös ilmoittaa kokkauskurssille tai ostaa liput vaikkapa viini- ja olutmessuille.

Lahjakortit ovat oiva keksintö, ja niitä voi hankkia erilaisiin hyvinvointilaitoksiin, kuten kylpylöihin tai hierojalle. Anna matkustamista rakastavalle pariskunnalle risteily- tai matkalahjakortti. Mikäli lahjansaajat tunnetaan rohkeina seikkailijoina, voi pukinkonttiin sujauttaa etukäteen maksetun elämyksen, joka oikeuttaa hurjasteluun ralliautolla tai kilpaveneellä.