Nainen osoitti: Näinkin auton voi tankata huoltoasemalla!

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Swanseassa sijaitsevalla huoltoasemalla asioinut autoilija oli huomannut tankkauspisteillä huvittavan näyn. Polttoainetta vailla oleva autoilija oli nimittäin unohtanut kummalla puolella autoa polttoainetankki sijaitsi. Asemalla kääntyilemisen jälkeen naiskuski luovutti.

Hän ajoi tankkauspisteelle ja haki toiselta tankkauspisteeltä polttoaineletkun autoonsa. Toinen autoilija on ottanut huvittavasta tilanteesta kuvan ja julkaissut sen netissä. Huoltoasemalla tankannut nainen oli varannut omaan käyttöönsä kaksi polttoainepistettä.

Daily Mail -lehden mukaan tapahtumahetkellä huoltoasemalla ei onneksi ollut ruuhkaa, eikä naiskuski aiheuttanut polttoainepisteille jonoa, vaikka hän olikin ominut kaksi tankkauspistettä itselleen. Tankkaamisen päätteeksi kuski jatkoi tyytyväisenä matkaansa. Ehkäpä seuraavalla kerralla hän muistaa kummalla puolella tankki on.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.