Meksikolainen koti kuin muinainen fossiili

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikossa on koti, joka hämmentää ihmisiä erikoisuudellaan. Arquirectura Organica -nimisen arkkitehtitoimiston suunnittelema talo näyttää enemmän muinaiselta nilviäiseltä kuin perinteiseltä perheasunnolta. Omakotitalon nimi on Nautilus House.

Vuonna 2006 rakennettu omakotitalo on rakennettu muistuttamaan helmivene-nimistä meressä elävää nilviäistä. Mexico Cityn kauniissa maisemassa sijaitseva omakotitalo kuuluu nuorelle parille, jolla on kaksi lasta.

Perhe oli asunut aiemmin tavallisessa talossa, mutta halusi uuden asuntonsa istuvan ympäröivään luontoon, Inspired Architecture -sivusto uutisoi. Talon erikoisuutena on muodon lisäksi sen kymmenissä eri väreissä hohtavat lasi-ikkunat. Lisäksi asunnon pyöreät huoneet on sisustettu pelkistetysti ja kolmeen eri kerrokseen. Osa asunnosta sijaitsee maan alla.

View post on imgur.com