Asukas järkyttyi – valtava varaani kiipesi kodin seinälle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian New South Walesissa asusteleva Eric Holland säikähti pahanpäiväisesti nähtyään ulkokuistillaan valtavan varaanin. Mies oli vain hetkeä aiemmin avannut oven mennäkseen pihalle nauttimaan päivästään.

Metro-lehden mukaan seinustalla lymyilevä lisko sai miehen perääntymään. Pihalle astellut Holland ei uskaltanut mennä takaisin sisälle, sillä hän pelkäsi liskon hyökkäävän. Kirjovaraani huomasi miehen läsnäolon ja se alkoi liikkua.

Eric onnistui ottamaan suuresta liskosta kuvan ennen kuin se vipelsi pois paikalta. Hyökätessään varaanit saattavat olla erittäin vaarallisia. Vaikka varaanit ovat osa Australian luontoa, ei Eric ole koskaan nähnyt yhtä suurta liskoa asuinalueella. Holland toivoo, että lisko pysyttelee jatkossa poissa hänen pihapiiristään.