Myrsky este muuttokuormalle? Ei tällä perheellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs autoilija on päättänyt olla välittämättä annetuista myrskyvaroituksista hoitaakseen muuttourakkansa ajallaan. Kuski oli lastannut pieneen perävaunuun suuren sohvan ja lähtenyt ajamaan rankkasateeseen.

Desmond-myrsky on aiheuttanut päivien saatossa paljon tuhoa erityisesti eri puolilla Englantia. Rankkasateet, tulvat ja kovat tuulenpuuskat ovat tehneet ulkona olemisesta vaarallista. Siitä huolimatta liikenteessä ajeli kuski, joka kuljetti sohvaa.

Erikoinen näky on tallentunut silminnäkijöiden kuvaamille videoille. Sohvan ympärille kääritty peite ei suojannut huonekalua myrskyltä. Peite oli antanut tuulessa periksi ja se liehui valtoimenaan perävaunun perässä. Voisi luulla, että kuskia alkoi joissain vaiheessa kaduttaa, ettei hän lykännyt muuttourakkaansa toiselle päivälle.