Cocon raskauskuva puhuttaa yhä – poseerasi narubikineissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uhkeasta pakarafiguuristaan tunnettu räppäri Ice-T:n vaimo Coco Austin synnytti äskettäin esikoisensa. Hän julkaisi itsestään rohkeita kuvia verkossa ollessaan vielä viimeisillään raskaana. Kuvat aiheuttivat viharyöpyn ja puhuttavat somessa yhä edelleen.

Coco poisti kohutun bikinikuvansa Facebookistaan pian sen julkaisemisen jälkeen, koska ihmiset kritisoivat sitä kovasanaisesti. Coco nähtiin kuvassa pinkeissä narubikineissä korkokengät jalassa. Cocoa ei hävettänyt oma kuvansa, mutta hän halusi välttää suuremman polemiikin poistamalla kuvan.

Nainen itse ihmettelee, miksi kohtaa niin runsaasti kritiikkiä, koska ei ole lihonnut juuri ollenkaan raskausaikanaan. Hänen salaisuutenaan on ahkera kuntoileminen ja treenaaminen. Kerroimme jo aiemmin, kuinka myös Cocon vauvavatsaa kritisoitiin ilkein kommentein.

My baby practicing her DJ skills so she can go on tour with daddy

Kuva, jonka Coco (@coco) julkaisi