Oprah Winfrey kirjoitti nimmarin Louboutineihin – myytiin 15 300 dollarilla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen hyväntekeväisyysorganisaatio One Girl on saanut 15.300 dollarin lahjoituksen myymällä nettihuutokaupassa Oprah Winfreyn nimikirjoituksen sisältävät Christian Louboutinin korkokengät. Nimmarin sisältävät luksusbrändin kengät myytiin hetkessä Ebay-nettikaupassa.

Australiassa kiertueella ollut Oprah Winfrey oli kirjoittanut kengän pohjaan viestin kenkien uudelle omistajalle. Nimikirjoituksella Winfrey halusi osallistua hyväntekeväisyyskampanjaan, jossa kerätään varoja kehitysmaissa asuvien tyttöjen kouluttautumista varten.

Daily Mail -lehden mukaan Oprahin suostutteleminen hyväntekeväisyystempaukseen ei ollut vaikeaa, sillä aihe oli lähellä tähden sydäntä. Oprah on muun muassa perustanut Etelä-Afrikkaan nuorille naisopiskelijoille suunnatun koulun, josta valmistuu vuosittain joukko esimiestehtäviin koulutettuja naisia.