Kimin ja Kanyen pojasta tuli Saint West?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian kertoi äskettäin juuri ennen synnytystä, ettei uuden perheenjäsenen nimeä ole vielä päätetty. Kim ja Kanye eivät vielä tuolloin olleet onnistuneet tekemään yhteistä päätöstä nimestä, mutta eilen vastasyntyneen nimi ilmeisesti julkistettiin.

TMZ-viihdesivuston mukaan nimen keksimisessä oli ongelmana se, ettei julkkispari ollut onnistunut keksimään tarpeeksi erikoista nimeä lapselle. Lähipiiristä oli paljastettu, että Kanye haluaisi nimetä poikansa East Westiksi, josta Kim ei ollut mielissään. Eilen illalla nimi ilmeisesti kuitenkin paljastettiin, kun Kim kirjoitti Twitterissä ”SAIT WEST”.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat