Victoria’s Secret -supermallit paljastivat treenikuvansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi vuoden odotetuimmista muotitapahtumista on enää alle kuukauden päässä. Victoria’s Secret -alusvaatenäytöksen läheneminen on saanut mallikaunottaret treenaamaan kuin viimeistä päivää. Victoria’s Secret esittelee uuden alusvaatemallistonsa spektaakkelimaisessa muotinäytöksessä joulukuussa ja mukana on tänä vuonna paljon ensikertalaisia enkeleitä.

Alustavaatemalleiksi valituilla kaunottarilla on kovat paineet valmistautua näytökseen, sillä he astelevat Catwalkille pelkissä alusvaatteissa tietäen, että heitä seuraavat kymmenet, ellei sadat miljoonat silmäparit ympäri maailmaa. Jokainen heistä haluaa näyttää parhaimmiltaan.

Kuuluisimmat Victoria’s Secret -enkeleistä ovat julkaisseet Instagramissa kuvia treenaamisestaan faniensa iloksi. Monet heistä ovat hurahtaneet erilaisiin lajeihin ja he valmistautuvat myös näytökseen rakkaan harrastuksen parissa.

Candice Swanepoel valmistautuu näytökseen ilmajoogan parissa. Gigi Hadid on harrastanut kuntonyrkkeilyä jo vuosia. Kaunottaren mielestä se on myös oiva tapa valmistautua Victoria’s Secret -muotinäytöksen catwalkille.

Alessandra Ambrosio harrastaa monipuolista liikuntaa, mutta tanssimista ja sen erimuotoja hän rakastaa. Niinpä eri tanssilajit kuuluvat osaksi treeniä, jossa Alessandra valmistautuu vuoden odotetuimpaan alusvaatenäytökseen. Behati Prinsloo Levine on julkaissut kuvan kuntosalitreeneistään yhdessä aviomiehensä Adam Levinen kanssa. Vaikuttaisi siltä, että rankasta treenirutiinista on tullut heidän yhteinen projektinsa.

Adriana Lima kuntoilee monipuolisesti ja hänen treeneihinsä kuuluu kuntosaliharjoittelua, aerobista harjoittelua ja joogaa. Instagramissa julkaistujen kuvien perusteella nainen on omistautunut treenilleen ja hän haastaa itsensä äärirajoille päivittäin.

@biothermworld got me #traininglikeanangel ???#vsfashionshow2015 ?: @jeromeduran

Kuva, jonka Candice Swanepoel (@angelcandices) julkaisi

good morning @gothamgym ⚡️⚡️

Video, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi

? Let's do it ✔️ #trainlokeanangel #motivationmonday @victoriassecretsport #barclass

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi

Kinda have a thing for my trainer ??

Kuva, jonka Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) julkaisi

4 WORKOUTS TO GO ???BOOM ???#TEAMLIMA

Kuva, jonka Adriana Lima (@adrianalima) julkaisi