Korumallistoon inspiraatio kuukautisista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoolainen korusuunnittelija Lili Murphy-Johnson on esitellyt korumalliston, joka on syntynyt kuukautisista inspiroitumisen seurauksena. Mallistoon kuuluu sormuksia ja rintaneuloja, joita koristavat verenpunaiset korukivet.

On the Rag -mallisto on aiheuttanut kohun sosiaalisessa mediassa. Tamponeja ja kuukautissiteitä muistuttavat korut ovat jakaneet ihmisten mielipiteet. Lili on ollut korujen saamasta huomiosta ylpeä. Daily Mail -lehden mukaan Liliä on tuskastuttanut se, että kuukautisiin suhtaudutaan kielteisesti vaikka kyseessä on täysin luonnollinen asia.

Korusuunnittelijan mielestä on hyvä asia, jos hänen korunsa ovat saaneet aikaan keskustelua aiheesta. Lilin mukaan korut ovat hyvä muistutus naisille, että kuukautisia ei tarvitse hävetä tai piilotella. Nainen toivoo, että hänen korunsa ovat herättäneet kiinnostusta muotialalla, sillä hänelle olisi unelmien täyttymys saada korut myyntiin esimerkiksi Top Shop -myymälöihin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat