Maailman lihavin kissa? Miu painaa lähes 20 kiloa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikkikissa Miu on yksi maailman kookkaimmista ja painavimmista kissoista. Vietnamilaisen isoäidin Tran Thi Ngan kissa painaa nimittäin 19,95 kiloa. Nainen osti Miun kymmenen vuotta sitten sen ollessa pentu ja siitä lähtien isoäiti ja kissa ovat olleet erottamattomat.

75-vuotias nainen myöntää hemmottelevansa kissaansa herkuilla. Kuvat Miusta ovat saaneet eläinrakkaat ihmiset huolestumaan, sillä liikalihavuus saattaa koitua kissan kohtaloksi. Ngan mukaan Miulle on aina maistunut ruoka hyvin ja painoa on alkanut kertyä, kun lemmikki on laiskistunut iän myötä.

Ngan on erittäin ylpeä kissastaan eikä hän ole suostunut myymään lemmikkiään, vaikka siitä onkin tehty useita rahakkaita ostotarjouksia. Daily Mail -lehden mukaan Miu on Tran Thi Ngalle kuin yksi lapsenlapsista. Perheenjäsenten mukaan Miulla on erittäin hyvät käytöstavat ja se on todella kiltti. Pulleasta vatsasta huolimatta Miu kykenee liikkumaan asunnossa, vaikka kuvien perusteella sitä on vaikea uskoa.