Victoria’s Secret -supermalli auto-onnettomuudessa – syyllinen pakeni!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen Victoria’s Secret -malli Shanina Shaik on joutunut auto-onnettomuuteen ystävättärensä kanssa. Los Angelesin Sunset Boulevardilla törttöillyt kuski törmäsi Shaninan autoon varhain torstaiaamuna. Törmäyksen voimasta Shaninan auto oli vähällä syöksyä vastaan tulevan liikenteen kaistalle.

KIIS 106.5 FM -kanavan mukaan Shaik selvisi onnettomuudesta säikähdyksellä, mutta auto kolhiintui pahoin onnettomuudessa. Mallikaunotar kertoi, että pysäköintialueelta tielle kaahannut auto oli törmännyt hänen autoonsa. Shaninan mukaan kolaroija tiesi olevansa syypää onnettomuuteen, joten hän kaasutti pois paikalta.

Shaik kertoi olleensa järkyttynyt kuskin raukkamaisesta teosta, sillä onnettomuudessa olisi voinut käydä pahasti. Kaunokainen vakuutti, että hän on kunnossa, vaikka hän onkin edelleen tilanteesta järkyttynyt. Shanina kertoi, ettei hän ole aiemmin ollut kolarissa ja hän tunnusti olleensa shokissa tapahtuneesta.