Älä nojaa vieraaseen autoon juovuksissa – tyttö oppi kantapään kautta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi vanhimmista ja yksinkertaisimmista jekuista lienee se, että istuutuvan henkilön takapuolen alta vetäistään tuoli pois juuri kun hän on laskemassa painonsa istuimen päälle. Samalla idealla eräät miehet päättivät pitää hauskaa naisen kustannuksella, kun he huomasivat neitokaisen nojailemassa heidän autoonsa.

Videolla näkyy hauska tilanne, jossa miehet päättävät horjuttaa naisen tasapainoa ja tekevätkin sen todella onnistuneesti. He ovat huomanneet, että kaksi vierasta naista nojaa heidän pakettiautonsa tavaratilan ovia vasten, mistä he saivatkin idean siirtää autoa naisten huomaamatta.

Kaveri kuvaa kauempaa tilannetta, kun toinen mies käy siirtämässä autoa. Naiset eivät ole huomanneet kuskin saapumista autoon, minkä vuoksi auton liikkuminen tulee heille yllätyksenä. Kun autoa siirretään eteenpäin, toinen naisista kaatuu maahan nojattuaan autoon koko painollaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.