Naisten päiväuni takapuoli paljaana Instagramissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Naistähtien tavoin näyttelijä John Stamos on päättänyt kokeilla onnistuuko häneltä ”internetin rikkominen” seksikkäillä kuvilla. Mies on nimittäin osallistunut Paper Magazinen kuvauksiin, joissa hän poseeraa ilman housuja.

Daily Mail -lehden mukaan 52-vuotias näyttelijä on ottanut ilon irti viettelevistä kuvista. Miehellä on Instagramissa lähes miljoona seuraajaa ja etenkin naisfanit ovat olleet innoissaan miehen uusista kuvista.

Paper Magazine on hiljattain julkaissut paljastavia kuvia myös DJ-tähti Paris Hiltonista. Hänkin poseerasi kuvissa viettelevästi takapuoli paljaana. Jää nähtäväksi kuka maailmantähdistä houkutellaan seuraavaksi riisumaan vaatteensa lehden kuviin.

The New Moon of @johnstamos ? ?: @brianbowensmith / styled by @tjacobsonstyles / grooming: Ann Masterson

Kuva, jonka Paper Magazine (@papermagazine) julkaisi