Kissa vandalisoi joulukuusta – perhe keksi nerokkaan ratkaisun!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Cardiffissa asusteleva perhe on joutunut keksimään joulukuuselleen uuden paikan olohuoneessa, sillä heidän lemmikkikissansa ei ole suostunut jättämään kuusta rauhaan. Joulukoristeista kiinnostunut kissa nimittäin kaatoi kuusen useita kertoja päivässä.

Daily Mail -lehden mukaan perheenjäsenet pelkäsivät, että kissa loukkaa itsensä hyökkäillessään joulukuusen kimppuun. Sitten he saivat erikoisen idean. He päättivät ripustaa joulukuusen roikkumaan olohuoneen katosta. Storm-niminen kissa seurasi tarkkaan perheen puuhastelua kuusen parissa. Kun joulukuusen koristeet oli ripustettu, lähestyi viirusilmä joulukuusta.

Perheen jäsenten yllätykseksi kissa jätti joulukuusen rauhaan. Vaikka Storm onkin käynyt ihastelemassa koristeita, ei se ole hyppinyt joulukuusen oksille niin kuin sillä oli aiemmin tapana. Perheen lapsista katosta roikkuva joulukuusi on hauska ja he toivovat, että siitä tulee perheen jokavuotinen perinne.