Mekaanikot löysivät lentokoneesta huumekätkön- 12 kiloa kokaiinia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulsan kansainväliselle lentokentälle lasketuneesta American Airlines -lentoyhtiön koneesta on löytynyt huumekätkö. Rutiinitarkastusta tehneet mekaanikot löysivät Boeing 757 -matkustajalentokoneesta kokaiinipaketteja noin 12 kilon edestä.

Viranomaiset ovat takavarikoineet lentokoneesta 10 huumepakettia ja asiasta on käynnistetty poliisitutkinta. American Airlines -lentoyhtiö on ilmoittanut tekevänsä yhteistyötä poliisin huumeyksikön DEA:n kanssa, jotta syyllinen löydettäisiin.

Daily Mail -lehden mukaan huumekätkön takana on todennäköisesti lentokentällä tai lentoyhtiöllä työskentelevä henkilö. Ainakaan toistaiseksi ketään ei ole pidätetty epäiltynä huumerikoksesta eikä viranomaiset ole kommentoineet keskeneräistä tutkintaa.