Tosirakkautta: Mies kokannut vaimolle yli 600 erilaista aamupalaa

Ruoka Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Chengdussa asuvan pariskunnan elämä mullistui helmikuussa, kun heille syntyi pieni tyttövauva. Vaikka pariskunta oli ikionnellinen perheenlisäyksestä, huomasi perheenäiti menettäneen ruokahalunsa synnyttämisen jälkeen.

Vaimonsa huonosta ruokahalusta huolestunut aviomies Li Ping päätti toimia. Ammattikokkina työskentelevä Li alkoi valmistaa vaimolleen joka aamu aamiaista. Mies päätti tehdä jokaisesta aamusta erilaisen kannustaakseen vaimoaan syömään terveellisesti.

Ping huomasi tempauksensa toimivan, sillä joka aamu vaimo odotti innolla miehensä tekemää yllätystä. Pariskunnan tarina on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa ja ihmiset ovat olleet innoissaan parin julkaisemista aamupalakuvista.

Li ja hänen vaimonsa Ye ovat päivittäneet kuvan jokaisesta annoksesta Wechat-palveluun. Erilaisia annoksia on jo yli 600 kappaletta. Monet aamupaloista sisältävät useamman annoksen.

People’s Daily Online -sivuston mukaan Pingin valmistamat aamupalat ovat todellisia gourmet-annoksia, jotka sisältävät hedelmiä, leivoksia, kalaa, dim sumeja ja jopa hampurilaisia ja pastaa.

Miehen omistautumisen ansiosta hänen vaimonsa on jälleen alkanut syödä hyvin. Siitä huolimatta Ping on kertonut jatkavansa aamiaisten valmistamista, jotta Yellä olisi tarpeeksi energiaa huolehtia heidän pienestä tyttärestään.