Olutpulloista tehty joulukuusi – ainakin tyylikkään vihreä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulun saapumista valmistelevia siivouksia ja kodin koristelemista voidaan pitää yleisesti enemmänkin naisten puuhana. Miehetkin osaavat kuitenkin valmistella joulun tuloa, mikä on käynyt ilmi jo miehille suunnatuista viski- ja olutjoulukalentereistakin. Tällä kerralla videolla nähdään melko miehinen joulukuusi, joka ei juuri kastelua kaipaa.

Videolla nähdään joulukuusi, joka on tehty tyhjistä olutpulloista. Olutpullot ovat vihreää lasia, ja niistä on liotettu siististi etiketit pois. Pullot on kasattu pyöreään muotoon eri tasojen avulla niin, että torni kapenee huippua kohti. Tähdeksi pullokuuseen on valittu Jack Daniels -viskipullo.

Pullojoulukuusen sisälle on asennettu juhlavuutta korostavat jouluvalot, jotka välkkyvät iloisesti joululaulujen tahdissa. Tällainen joulukuusi sopii kenen tahansa kotiin, mutta jos talossa on lemmikkejä tai lapsia, kannattaa ehkä mielummin pidättäytyä perinteisemmässä kuusessa.