Kauneusleikkausten karmaisevat tulokset – kaunottaresta hirviöksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viihdealalla kilpailu on todella kovaa ja nuoruutta ihannoidaan hyvin vahvasti. Naiset haluavat näyttää mahdollisimman raikkailta ja nuorilta pitkään, minkä vuoksi he turvautuvat välillä henkilökohtaisen kunto-ohjaajan avun lisäksi myös kirurgin veitsen alle.

Ranskalainen kauneus- ja hyvinvointisivusto Conseil en Image on julkaissut julkisuuden henkilöistä kuvapareja. Kuvapareissa on kuva ennen kauneusleikkauksia ja kuva leikkausten ja täyteaineiden ottamisen jälkeen. Kuten arvata saattaa, ero kuvien välillä on huikea ja lopputulos ei useimmissa kuvissa ole lähelläkään luonnollista.

Kauneusleikkauksissa ja erilaisissa plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä piilee aina pieni vaara. Lopputulosta ei voida tietää ennen kuin leikkauksesta on toivottu eivätkä uudet kasvot välttämättä aina olekaan kovin luonnollisen näköiset. Monen minäkuva voi myös leikkausten myötä vääristyä ja henkilö voi jäädä ulkonäkönsä muuttamiseen koukkuun.