Tamperelaisravintola tarjoaa apua kaipaavalle perheelle jouluaaton

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ravintoloitsija ja kokki Arto Rastas on avannut Tampereelle joulukuun ajaksi kauniin ja tunnelmallisen POP UP Jouluravintola -nimisen ravintolan. Ravintolassa tarjoillaan herkullista jouluun sopivaa ruokaa notkuvista buffetpöydistä, joiden antimista asiakkaat saavat nauttia jouluisen sisustuksen keskellä.

Rastas alkoi harmittelemaan sitä, että paljon vaivaa ja aikaa vaatinut projekti saatettaisiin päätökseen juuri ennen joulua, minkä vuoksi hän päätti pitää Jouluravintolan vielä jouluaattonakin auki erityisestä syystä. Rastas haluaa tarjota ravintolansa jouluaattona jonkun sitä kaipaavan perheen yksityiskäyttöön.

Rastas haluaa tarjota jollekin apua kaipaavalle perheelle jouluksi ravintolansa. Rastas tarjoaa perheelle maittavan jouluruoan, ihanan ja tunnelmallisen tilan ja kaiken lisäksi vielä lahjoja. Yritykset ovat lähteneet innolla Rastaan ideaan mukaan ja alkaneet lähestymään ravintoloitsijaa erilaisilla lahjoituksilla, jotka paketoidaan perheelle lahjoiksi.

Rastas pyytää sosiaalisessa mediassa ihmisiltä apua oikeanlaisen perheen löytämiseen. Hänelle voi lähettää sähköpostitse ehdotuksia apua kaipaavasta perheestä 17. joulukuuta mennessä. Yritykset voivat myös edelleen lähestyä ravintoloitsijaa erilaisten lahjoitusten merkeissä, että perheelle saadaan hienot paketit jouluaaton kunniaksi.

Joulumieltä kaikille isolla kädellä!Tiedättekö?, kun olen viime aikoina viettänyt paljon aikaa uudessa…

Posted by Arto Rastas on Monday, December 7, 2015

Jouluravintola POP UP by Arto Rastas on nyt auki. Huikee fiilis.Tervetuloa nauttimaan!!Aleksanterinkatu 26, Tampere

Posted by Arto Rastas on Tuesday, December 1, 2015