Koditon voitti arvalla 500 000 dollaria

Viihdeuutiset · Annika Kela

Coloradon Aspenissa asuva Michael Engfors on kokenut kovia elämänsä aikana. Muutama vuosi sitten miehen yritys ajautui konkurssiin ja pian sen jälkeen hänen vaimonsa jätti hänet. 61-vuotias työtön ja koditon mies erkaantui perheestään eikä hän ole nähnyt lapsiaan vuosikymmeniin.

Kovan onnen miestä on kuitenkin viimein potkaissut hyvä onni. Aspen Homeless Shelter -kodittomien suojakodissa asuva mies oli hetken mielijohteesta tuhlannut 10 dollaria raaputusarpaan.

9News-sivuston mukaan riski kannatti, sillä mies raaputti arvasta 500.000 dollarin voiton. Raaputusarvassa lukee, että todennäköisyys 500.000 päävoitolle on 1:840000. Kodittoman miehen kohdalle osuneesta voitosta on iloittu koko suojakodin voimin. Koditon ja työtön mies voi voiton ansiosta kääntää uuden sivun elämässään.