Poliisi tyrmistyi rattijuoposta – kaahasi alastomana naisseurassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poliisien päivätyöhön kuuluu lukematon määrä merkillisiä tapauksia. Olemme kertoneet amerikkalaisista kummajaisista, joiden edesottamukset leviävät lehtien palstoilla hämmennystä aiheuttaen. Tällä kertaa asialla on ollut 33-vuotias Noe De Jesus -niminen mies.

Floridan poliisi on pysäyttänyt Naplesissa sijaitsevalla tiellä reilua ylinopeutta ajaneen miehen. Tien sivuun ohjattiin 177 kilometrin tuntivauhtia kaahannut Noe De Jesus -niminen mies. Kun miestä pyydettiin pysäytyksen yhteydessä nousemaan ulos autosta selvisi, että hän oli ilkosen alasti.

Kelteisillään olleen miehen vierestä löydettiin tyhjiä sekä täysiä olutpulloja ja lähes loppuun asti juotu viskipullo.

Järisyttävää ylinopeutta ajaneen rattijuopon kuljettaman Cadillacin takapenkillä oli kolme naista. De Jesusia odottaa syytteet ajokortitta ajamisesta, rattijuopumuksesta, ylinopeudesta ja liikenteen vaarantamisesta. Hän oli sammunut viranomaisten autoon heti pidätyksen jälkeen, NBC Miami uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.