Donald Trump yritti kuvaa valkopäämerikotkan kanssa – ei mennyt ihan putkeen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen bisnesmiljardööri ja republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump on osallistunut Time-lehden kuvaustuokioon yhdessä 27-vuotiaan valkopäämerikotka Uncle Samin kanssa. Kaksikon oli tarkoitus poseerata yhdessä lehden kansikuvaa varten.

Kuvaustuokio ei mennyt kuitenkaan putkeen, sillä suuri petolintu sai Donald Trumpin jalat tutisemaan. Aina, kun mies onnistui keräämään rohkeutensa, säikäytti lintu hänet suureleisillä liikkeillään.

Time-lehti on äskettäin julkaissut videon kuvaussessiosta Youtubessa. Kookkaan ja komean petolinnun rinnalla poseeraaminen ei ollut helppo tehtävä ja Uncle Sam varasti Donaldilta kaiken huomion. Video on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa ja Donald Trumpin presidenttikampanjan vastustajat ovat olleet huvittuneita nähdessään petolinnun säikäyttelevän miestä.