Pastori kavalsi kirkolta yli miljoonan – käytti huumeisiin ja mieshuoriin

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkissa työskentelevä katolinen pastori on jäänyt kiinni kavaltamisesta. St. Frances de Chantalin seurakunnan 53-vuotias pastori Peter Miqueli oli vuosien ajan kavaltanut kahdelta eri seurakunnalta rahaa omaan käyttöönsä.

The New York Post -lehden mukaan Peter rahoitti kavaltamillaan rahoilla ylellisen kaksoiselämänsä. Mies oli hankkinut rahoilla kaksi asuntoa ja sen lisäksi hän tuhlasi rahoja huumebileisiin ja miesprostituoituihin. Miqueli on myöntänyt, että hänellä oli suhde prostituoituna työskentelevään Keith Cristiin.

Kuulusteluissa on paljastunut, että suhde oli tullut Peterille kalliiksi. Mies harrasti S&M-leikkejä Cristin kanssa ja Miqueli antoi miehen alistaa häntä. Peter halusi miellyttää ”isäntäänsä” ja hän osti Cristille oman asunnon. Sen lisäksi Peter tuhlasi rahoja lomamatkoihin.

Pastorin naapurit ovat kertoneet, että miehen luona vieraili jatkuvasti nuoria miehiä New Jerseyssä. Peter omisti suuren porealtaan ja hän järjesti usein hulppeita allasbileitä. Paljastukset Peterin elämästä ovat olleet monille seurakuntalaisille liikaa ja he toivovat, että mies tulee saamaan tuntuvan tuomion tekemistään rikoksista.