Antti Tuisku huhtikuussa Hartwall Areenalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Antti Tuisku nousee 23. huhtikuuta 2016 Hartwall Arenan lavalle, kun suosikkitähden Peto Show valtaa areenan. Oma konsertti suurella areenalla on ollut Antin haave pienestä asti. Hän kasvoi Madonnan ja Michael Jacksonin musiikin parissa ja katsoi ihaillen esikuviensa esiintymisiä.

– Olen ammatissani halunnut aina tuottaa ihmisille sekä musiikillisia että visuaalisia elämyksiä. Uraani seuranneet tietävät, kuinka tärkeää minulle on miettiä esiintymisissäni asiat aina loppuun asti, Antti Tuisku sanoo.

– Hartwall Arenalle tullaan huhtikuussa näkemään todellinen spektaakkeli. Olen urani aikana ottanut vaikutteita artisteilta toiselta puolelta maailmaa. Peto Show’ta lähden tekemään sillä ajatuksella, että jos Madonna näkisi sen hän miettisi, että ei vitsi, miekin haluan tehdä homman tuolla lailla.

Huomenna tiistaina julkaistaan Antti Tuiskun uusi singlen Party (papiidipaadi). Hänen toukokuussa ilmestynyt kymmenes studioalbuminsa En kommentoi oli arvostelumenestys, ja Helsingin Sanomat listasi sen juuri yhdeksi vuoden parhaista levyistä.