Kourtney Kardashian ja Justin Bieber treffeillä?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kourtney Kardashian ja poptähti Justin Bieber ovat saaneet kohun aikaan käymällä yhdessä romanttisella illallisella. Pari on viihtynyt viime aikoina tiiviisti yhdessä ja huhujen mukaan Kourtney ja Justin tapailevat.

Gossip Cop -sivuston mukaan Bieber vei Kardashianin syömään illallista The Nice Guy -ravintolaan West Hollywoodissa. Aiemmin viikolla kaksikko näyttäytyi muutamia kertoja samoissa ravintoloissa. Romanssihuhuista huolimatta monet faneista ovat suhtautuneet skeptisesti kaksikon suhteeseen.

Fanit uskovat Justinin olevan vain Kardashianien ja Jennerien perhetuttava, eikä Kourtneyn ja Justinin välillä ole mitään romanttista.

Kumpikaan osapuolista ei ole vahvistanut romanssihuhuja. Justin kuitenkin julkaisi Instagramissa tökerösti photoshopatun valokuvan ja sen kuvatekstinä viestin: ”Lord Knows”. Viestin uskotaan olevan suunnattu Kourtneyn ex-poikaystävälle Scott Disickille, joka on hankkinut itselleen lordi-arvonimen.

Lord knows

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi