72 vuotta sitten kirjoitettu kirje joulupukille löytyi – mies sai viimein toivomansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuusivuotias David Haylock oli kirjoittanut joulupukille kirjeen, jossa hän kertoi joululahjatoiveensa. Hän laittoi kirjeen pieneen rasiaan, jonka hän piilotti savupiipun sisälle. Joulupukki ei koskaan löytänyt kirjettä eikä pieni David saanut toivomiaan lahjoja.

Nyt 72 vuotta myöhemmin tapahtui kuitenkin ihme ja lahjat löysivät viimein perille. David Haylockin entistä kotitaloa purkamassa olleet työmiehet olivat löytäneet pienen rasian savupiipusta ja heltyneet nähdessään sen sisällön. Taloa purkamassa ollut Lewis Shaw oli halunnut etsiä Davidin käsiinsä ja toteuttaa hänen joululahjatoiveensa viimein.

Shaw löysi kirjeen kirjoittaneen David Haylockin, joka oli nyt jo 78-vuotias. Shaw yllätti miehen lahjoilla, joissa oli muun muassa pieniä lelusotilaita ja intiaaneja, tohvelit, silkkinen solmio ja laatikollinen liituja. Haylock kommentoi videolla saamiaan lahjapaketteja, että odotus oli todellakin kaiken sen arvoista.