Google paljasti: Amerikkalaiset eivät tiedä mikä on ilmastonmuutos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ilmastonmuutoksesta on puhuttu jo pitkään. Ilmastonmuutoksen myötä ympäristössä ja eläinkunnassa on alettu näkemään jo selviä huonompaan suuntaan meneviä muutoksia, joita ei olla pystytty pysäyttämään. Huffington Post -sivuston mukaan amerikkalaiset eivät kuitenkaan vieläkään tiedä mikä ilmastonmuutos oikeastaan edes on.

Google-hakujen perusteella on huomattu, että amerikkalaiset eivät tiedä mikä ilmastonmuutos on eivätkä täysin usko siihen vieläkään. Yhdysvalloissa suosituin ilmastonmuutokseen liittyvä haku oli: ”what is climate change?”.

Neljän muun suosituimman haun mukaan ihmiset halusivat tietää onko ilmastonmuutos todellinen, mikä ilmastonmuutoksen aiheuttaa, mitä ilmaston lämpeneminen tarkoittaa ja minkä vuoksi ilmastomuutos on tärkeä. Toivottavasti he ovat näiden Google-hakujen myötä viimein oppineet etsimänsä tiedot ja löytäneet oikeanlaista informaatiota asiasta.