Leonardo DiCaprio paljasti: ”Olen väistänyt kuolemaa kolmesti!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä-tuottaja Leonardo DiCaprio on paljastanut lehtihaastattelussa kokeneensa ihmepelastumisen useita kertoja elämässään. Mies kertoi väistäneensä täpärästi kuolemaa ainakin kolmessa erillisessä onnettomuudessa.

Wired -lehden mukaan DiCaprio on kuin ihmeen kaupalla pelastunut muun muassa hain hyökkäykseltä Etelä-Afrikassa sukellellessaan. Näyttelijä oli laskeutunut häkkiin ja sitten jokin meni pieleen. Häkki ei pidätellytkään nälkäistä haita vaan se onnistui ahtautumaan kaltereiden välistä näykkimään miestä. Näyttelijä onnistui pakenemaan häkistä viime hetkillä.

Leonardo kertoi, että hän on myös pelastunut vakavasta lento-onnettomuudesta. Mies nimittäin matkusti lentokoneessa, kun yhtäkkiä yksi moottoreista räjähti kesken lennon. Taitavan kapteenin ansiosta lentokone teki onnistuneen pakkolaskun ja kaikki matkustajat selvisivät hengissä.

Kolmannen kerran mies koki ihmepelastumisen ollessaan osallisena laskuvarjohypyssä, joka meni pieleen. Laskuvarjo sotkeutui kesken hypyn ja mies syöksyi maahan liian vauhdikkaasti. Leonardo oli varma kuolemastaan, mutta onneksi vauhti hidastui lopulta ja mies selvisi rytäkästä mustelmilla.

DiCaprio totesi, ettei hän enää uskalla osallistua extremelajien harrastamiseen, sillä aina jokin menee pieleen. Hän on pelastunut jo niin monta kertaa, ettei hän usko tuurin enää pelastavan häntä.