Penis-jouluvalot jakavat mielipiteitä – tyylikästä vai typerää?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulun myötä monet koristelevat ikkunansa värikkäin jouluvaloin. New Yorkissa sijaitsevan asunnon ikkunaan ilmestyneet falliseen muotoon järjestellyt valot ovat nostattaneet paikallisten keskuudessa niin raivoa kuin nauruakin.

Valot ilmestyivät New Yorkin Williamsburgin kaupunginosaan pari viikkoa sitten. Kaikki paikalliset asukkaat eivät ole Ainslie Streetin ja Union Avenuen risteyksessä olevista penisvaloista innoissaan. Erityisesti keskustelua herätti se, miten valot voi selittää lapsille.

– Mielestäni ne ievät sovi perheystävälliseen naapurustoon, 32-vuotias Alyson Redinger kommentoi.

Kaikki eivät ota valoja yhtä vakavissaan. Daily Star -sivuston mukaan osa paikallisista on jopa innoissaan fallosvaloista.

– Niitä voisi pitää itseasiassa taiteena. Amerikkalaiset ovat hieman liian siveellisiä, Patricia Wright totesi lehdelle.

Splash
Splash