120 000 dollarin joulukuusi paloi poroksi – näyttävä ja kallis kokko!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olohuonetta varten kuivatettu joulukuusi on todella herkkä syttymään, minkä vuoksi joulukuusen valojen kanssa tulisi olla erityisen varovainen ja varmistaa, että kuuseen laitetut valot eivät ole herkkiä ylikuumenemaan.

Kerroimme aiemmin videosta, josta näkyi miten nopeasti kuiva joulukuusi leimahtaa tuleen ja tuhoaa koko olohuoneen.

Nyt Kalifornian Costa Mesassa nähtiin näyttävä tulipalo, kun 30-metrinen joulukuusi leimahti ilmiliekkeihin. Westin South Coast Plaza -hotellin ulkopuolella ollut kookas ja kauniisti koristeltu kuusi oli alkanut eräänä aamuna palamaan, mutta syytä tulen syttymiseen ei olla vielä voitu Orange County Register -lehden mukaan varmistaa.

30-metrinen joulukuusi sai palaessaan aikaiseksi niin suuret lieskat ja paksun savupilven taivaalle, että se näkyi pitkän maahan päähän. Joulukuusi oli maksanut kaupungille 120.000 dollaria ja sen koristelemiseen oli kulunut kuukauden päivät.