Sinkkunainen otti jouluiset perhekuvat: ”V**un täydelliselle perheelle”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bridget-nimisellä naisella on neljä sisarusta, joista jokainen on jo naimisissa. Bridgetin perheellä on ollut perinteenä ottaa koko perheestä joka joulu joulukorttikuva, mikä alkoi kuitenkin supistumaan vuosi vuodelta naimisiin menneiden sisarusten ottaessa kuvat omien perheidensä kanssa.

Viimeisimmässä kuvassa Bridget oli Huffington Post -lehden mukaan lopulta ainut, joka poseerasi vanhempiensa kanssa joulukorttikuvassa. Kuvasta tuli kiusallinen, minkä vuoksi vanhemmat eivät enää nähneet mitään syytä jatkaa perinnettä, joka oli jo kuihtunut vähitellen kasaan. Bridget oli ollut kuitenkin toista mieltä asiasta.

Bridget alkoi ottamaan itsestään yksin hauskoja kuvia, joiden avulla hän toivotti perheenjäsenilleen hyvää joulua. Hauskoista kuvista käy ilmi, että Bridgetillä ei edelleenkään ole omaa perhettä, minkä hän näyttääkin huvittavalla tavalla. Kuvissa nainen poseeraa yksin kanan kanssa, seilaa miesnuken kanssa rakkauden ja yksinäisyyden vesillä ja juo kalsarikännit.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

I have four sisters. Me and three of my sisters are married. Bridget is not. My parents decided it would be awkward to have a Christmas card with just one daughter in it, so they cut Bridget out of their Christmas card (the married siblings all do their own. except me. I'm lazy)So Bridget decided to send her own Christmas cards. This is the first one, from 2010.