Oprahin hiihtomaja on kuin kartano – viinikellarissa 1 600 pulloa

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiossa keskusteluohjelmaa omalla nimellään tekevä Oprah Winfrey on menestynyt miljardööri. Hänen omaisuuden arvellaan ylittävän 2,5 miljardia dollaria. Nyt 61-vuotias Oprah osti itselleen hiihtomajan Coloradosta.

Kuten arvata saattaa, on tunnetun televisiojuontajan alppimökki kaikkea muuta kuin tavallinen hirsimaja. Kartanossa on viisi makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta. Oprah osti hiihtomajana toimivan huvilan Telluridesta, Yhdysvaltojen Coloradosta. Sen omisti ennen liikemies Bob Wall, ja kartanon rakennusprojekti kesti aikanaan viisi vuotta.

Hulppea 14 miljoonan dollarin arvoinen hiihtomaja hemmottelee kävijöitään upealla porealtaalla, jonne mahtuu kerrallaan seitsemän ihmistä. Lisäksi mökin tiluksilla on tulentekopaikka ja liki 20-metrinen viinikellari. Viinikokoelmaan kuuluu 1.600 arvokasta pulloa, TMZ uutisoi.

Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com
Zillow.com