Täydellinen nainen saa exältään elatusapua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnettu Yolanda Foster erosi monien yllätykseksi aviomiehestään David Fosterista yhdeksän avioliittovuoden jälkeen. Eron syynä oli realitytähden vaikea borreolioosi.

Nyt muusikko David Foster kertoo, että hän käyttää edelleen pienen omaisuuden verran rahaa Yolandan lääkkeisiin ja sairaalalaskuihin. Vaikka pariskunta teki avioehdon ennen naimisiinmenoa, on Yolanda saanut sievoisen summan riihikuivaa pariskunnan Malibu-talon myymisestä. Tästä huolimatta TMZ uutisoi, että David Foster maksaa kaikki Yolandan lääkelaskut.

Yolanda päätti erosta jo vuosi sitten, mutta on siitäkin huolimatta ottanut auliisti vastaan muusikkomiehensä maksamaa elatusapua. 51-vuotiaalla mallikaunottarella on ollut rankkaa viimeiset vuodet, sillä hän kärsii borreolioosista ja ajoittain tähtönen on ollut jopa vuodepotilaana. Fosterit kertoivat, että he aikovat pysyä ystävinä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat