Kohukaunotar Malediiveillä – palvoi aurinkoa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Spencer Prattin pikkusisko Stephanie Pratt on tehnyt itseään tutuksi julkisuudessa jo muutaman vuoden ajan. Isosiskonsa tapaan nainen on tuttu näky realitysarjoista, kuten The Hills, Made in Chelsea ja Celebrity Big Brother.

Parhaillaan Stephanie Pratt lomailee Malediiveillä yhdessä kollegansa Lucy Watsonin kanssa. Kohukaunottaret kuvattiin eilen nautiskelemassa Marriott-hotellin uimarannasta.

Stephanie Pratt on nähty televisiossa muiden muassa The Hills ja I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjoissa. Eläinsuojelujärjestö PETA on käyttänyt jo vuosien ajan kampanjoissaan alastomaksi riisuttuja julkkiskaunottaria, ja taannoin myös Pratt poseerasi nakukuvassa hyvän asian puolesta. Hänen lisäkseen kuvissa ovat riisuneet monet muutkin julkkiskaunottaret.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash