Murtovaras iski Simon Cowellin kotiin – 700 000 euron saalis!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Televisiotuottajana ja talent-ohjelmien tuomarina tunnetun Simon Cowellin asuntoon on murtauduttu Lontoon Holland Parkissa. Karmivan tapauksesta tekee erityisesti se, että murtovaras oli tunkeutunut asuntoon Cowellin perheen nukkuessa makuuhuoneissaan.

Daily Mail -lehden mukaan murtovaras todennäköisesti luuli Cowellin perheen olevan lomamatkalla, sillä lehdissä oli aiempina päivinä julkaistu kuvia Simon Cowellista ja hänen tyttöystävästään Lauren Silvermanista Barbadoksella. Simonilla ja Laurenilla on ollut tapana lomailla joka vuosi joulun aikaan.

Murtomies sai sai saaliikseen rahaa ja koruja lähes 700.000 euron edestä. Asunnossa oleva turvajärjestelmä oli kytketty pois päältä, mutta mies tallentui valvonkameroihin. Silverman ja Cowell ovat olleet tapauksesta järkyttyneitä. On ihme, että varas on onnistunut viemään valtavan määrän arvotavaroita asunnosta ilman murtohälyttimien hälyyttämistä tai Simonin koirien haukkumista.