Lentomatkustaja pahoinpideltiin ilmassa – kallistettu penkki syynä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialaismies on menettänyt malttinsa Los Angelesista San Franciscoon matkanneella lennolla. 54-vuotias mies sai raivokohtauksen Southwest Airlinesin koneessa, kun hänen edessään istuva naismatkustaja laski penkkinsä selkänojan lepoasentoon.

Tilanne äityi pian väkivaltaiseksi, sillä Wells nousi ylös istumapaikaltaan ja asteli naisen eteen. Lawrence löi toistuvasti naismatkustajaa ja sitten hän alkoi kuristaa naista. Matkustamohenkilökunta riensi lopulta hätiin ja lentokone palasi takaisin Los Angelesin lentokentälle.

Henkilökunta oli ilmoittanut väkivaltaisesta tilanteesta viranomaisille ja FBI saapui kentälle noutamaan Lawrence Wellsin. Metro-lehden mukaan häiriökäyttäytymisestä ja pahoinpitelystä syytetty mies saattaa saada rikoksistaan jopa 10 vuoden vankeustuomion.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat