Transsukupuolinen pari vannoo ikuista rakkautta – löysivät toisensa jo teini-iässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Transsukupuoliset henkilöt tuntevat olevansa eri sukupuolta kuin mitä heidän sukupuolielimensä edustavat. Nyt julkisuuteen on noussut transsukupuolinen pariskunta, joka on löytänyt rakkauden jo teini-ikäisenä Instagramin kautta.

Barcroft TV esittelee Jasmine Merinon ja hänen poikaystävänsä Ryan Saidin. Pariskunta on siitä erikoinen, että Jasmine on syntynyt pojaksi ja Ryan tytöksi. 25-vuotias Ryan on elänyt miehenä neljä vuotta, ja 18-vuotias Jasmine uskalsi tehdä saman kaksi vuotta sitten. He aikovat mennä pian naimisiin ja perustaa perheen lapsia adoptoimalla.

Molemmilla parisuhteen osapuolilla on takanaan vaikeuksia minänsä löytymisen suhteen, joten he sopivat toisilleen täydellisesti. Kukaan muu ei voi ymmärtää heidän tuskaansa kuin saman läpi käynyt henkilö. Myös heidän ystäväpiirissään on transsukupuolisia naisia ja miehiä.

Onneksi ihmisten maailmankuva ja hyväksyntä on avartunut, eikä väärään sukupuoleen syntyneitä ihmisinä pidetä enää kummajaisina. Päinvastoin – he rikastuttavat ihmiskunnan kirjoa. Jasmine ja Ryan ovat ainakin esittelyvideon perusteella sangen ihastuttava pariskunta.