Autoilijan leuka loksahti – lammas matkusti toisen auton katolla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pientä kotieläintä kuljettanut ajoneuvo on saanut ihmiset kauhistelemaan liikenteessä Chilessä. Lampaan hankkinut autokuski oli nimittäin köyttänyt eläimen autonsa katolle. Uhkarohkea autoilija oli sen jälkeen ajanut moottoritielle vaarallisen viritelmänsä kanssa.

Eräs autoilija onnistui saamaan näystä kuvia kamerallaan. Metro-lehden mukaan kuski on rikkonut räikeästi liikenne- ja turvallisuussääntöjä. Chilessä kotieläimiä saa kuljettaa vain niille tarkoitetuilla vaunuilla tai ajoneuvoilla.

Silminnäkijöiden mukaan vaarallisesta tilanteesta huolimatta lammas vaikutti rauhalliselta, jopa tyytyväiseltä. Ilmeisesti sitä ei häirinnyt matkata auton katolla maisemia ihaillen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat