Tätä Suomi-turistin ei kannata kokeilla – huimia pyörästuntteja Kanarialla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Danny MacAskill on pyörätemppuihin erikoistunut hurjapää. Miehen taidonnäytteitä on päästy ihastelemaan muun muassa videolla, jossa hän pyöräilee Skotlannin Isle of Skyen vuorten päätähuimaavilla huipuilla. Tuoreella videolla Danny esittelee uskomattomia stuntteja Espanjan Gran Canarian kattojen päällä.

Mies uhmaa vaaraa kiitämällä pyörällään kaiteita, katonrajoja ja rappusia pitkin, ajaen lopuksi kallion reunalta mereen. Näyttävä video on kuvattu Dannyn kypärään kiinnitetyn toimintakameran ja UAV-koptereiden avulla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat