Nettikuvasta somehitti: Kuin kaksi marjaa – heinäkuu ja joulukuu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara julkaisi toissailtana Facebook-ryhmässään meemikuvan, jossa kiteytyi hyvin suomalaisen säätilan tasalämpöisyys. Päätoimittajan vaimo oli ikuistanut kotinsa lämpömittarin heinäkuussa, kun lämpöasteita oli vain 15. Nyt sama mittari kuvattiin 19. joulukuuta, kun lämpöasteita oli yhdeksän.

Kuvista koostettiin niin sanottu Kuin kaksi marjaa -kuvakooste, jossa on vuosikymmenien ajan ollut tapana vaihtaa kuvatekstit ”väärin päin” kuvien samankaltaisuutta osoittamaan. Kuvan oli tarkoitus olla vain yksi Staran huippusuositun Facebook-ryhmän hauskoista meemeistä, mutta kuva lähti yllättäen leviämään valtavalla vauhdilla.

Alle vuorokaudessa kuva sai Staran Facebook-ryhmässä peräti yli miljoona katselukertaa, yli 10.000 tykkäystä ja yli 4.000 jakoa. Kuva levisi myös lukuisille muihin Facebook-ryhmiin, joissa kuva sai satojatuhansia katselukertoja ja tuhansia jakoja lisää. Yhteensä kuva nähtiin ensimmäisen vuorokauden aikana arviolta hieman vajaat kaksi miljoonaa kertaa.

Tässä talvessa on jotain kovin tuttua…..

Julkaissut Viihdelehti Stara 20. joulukuuta 2015

Katso kuva tästä.