Katie Pricen pikkutytär meikkaa – sai mallisopimuksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mediapersoonana ja povipommina tunnettu Katie Price on saanut jälleen kohun aikaan julkaisemalla 8-vuotiaasta tyttärestään kuvia, joissa nuori koululainen poseeraa kuin teinityttö. Princess on ottanut esimerkkiä äidistään ja hänen tyylistään poseerata kameralle.

The Sun -lehden mukaan 8-vuotias Princess on hiljattain saanut mallisopimuksen. Katie on ollut ylpeä tyttärensä saavutuksesta ja hän toivoo, että Princessin mallinura ottaa pian tuulta alleen. Tyttö seuraa äitinsä jalanjälkiä, sillä Price solmi aikoinaan ensimmäisen mallisopimuksensa ollessaan 13-vuotias.

Kuvat täydessä meikissä olevasta 8-vuotiaasta tytöstä jakaa kuitenkin edelleen mielipiteitä. Meikkileikeistä on tullut Pricessille lähes jokapäiväinen harrastus. Stara uutisoi aiemmin nuoren koululaisen poseerauskuvista aiheutuneesta kohusta. Princessin kuvia on jaettu sosiaalisessa mediassa ja monet Katien faneista ovat huolissaan tytöstä, sillä monet pelkäävät, että koululaisella on nuoresta iästä huolimatta kovia ulkonäköpaineita.

My gorgeous girl ?? we are excited as family and friends coming to watch panto show tonight ??

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi

Here she goes again ????????

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi