Kim ja Kanye alkavat valmistaa Yeezus-viiniä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian ja hänen räppäri-aviomiehensä Kanye West ovat päättäneet elvyttää heidän luksuskotinsa tontilla olevat viljelykset. Pariskunnalle on selvinnyt, että heidän uuden ökylukaalinsa tontilla on aiemmin ollut viinitila ja nyt heille on tarjoutunut mahdollisuus viinin tuottamiseen.

Us Weekly -lehden mukaan Kanye on ollut innostunut ideasta ja hän onkin vitsaillut, että pariskunta alkaa valmistaa omaa Yeezus-viiniä. Parin kodissa on hiljattain vieraillut rypäleiden viljelemisen ja viinin valmistamisen asiantuntijoita, jotka ovat arvioineet tontilla olevien viljelysten potentiaalin.

Pariskunta haaveilee omasta viinitilasta, mutta he eivät näillä näkymin aio valmistaa viiniä myytäväksi. Kimiä ja Kanyea kutkuttaa ajatus itse valmistetusta viinistä ja tontilla olevien viljelysten ansiosta se haave on mahdollisuus toteuttaa.