Cristiano Ronaldo esitteli lukaalinsa

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Annika Kela

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo on avannut kotinsa ovet Unscriptd Sport -kanavan kuvausryhmälle. Asuntoesittelijäksi ryhtynyt Ronaldo vei kuvausryhmän kierrokselleen Madridissa sijaitsevassa kodissaan.

Miehen omistama luksuslukaali on arvoltaan 6,5 miljoonaa euroa. Asunnossa on seitsemän makuuhuonetta, kahdeksan kylpyhuonetta ja kirjasto. Sen lisäksi pihalla on pieni jalkapallokenttä, uima-allas ja poreallas.

Daily Mail -lehden mukaan Ronaldon fanit ovat olleet innoissaan netissä julkaistusta esittelyvideosta. Monista on ollut kiinnostavaa nähdä, millaisessa kodissa Cristiano viihtyy poikansa Cristiano Juniorin kanssa. Esittely jäi monien mielestä kuitenkin pinnalliseksi ja monet olisivat kaivanneet Ronaldon asumisesta lisää yksityiskohtia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat