Khloe Kardashian alastomana Instagramissa – kuvat jo liian rohkeita?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka Kim Kardashian on pitkään ollut Kardashianien sisoksista tunnetuin, on myös pikkusisko Khloe alkanut saada nimeään yhä enemmän esille mediassa. Nyt tähti on noussut otsikoihin tuoreiden Instagram-kuviensa merkeissä.

Sosiaalisessa mediassa jaetut rohkeat alastonkuvat otettiin Khloe Kardashianin lomalla St. Bartsin saarella elokuussa. Tähden mukaan kuvien ottamista ei juurikaan suunniteltu etukäteen.

Khloe erosi joulukuussa 2013 miehestään Lamar Odomista. Sen jälkeen tähti on viettänyt runsaasti aikaa kuntosalilla ja kokenut melkoisen muodonmuutoksen. Khloe tulee juontamaan tulevaa Revenge Body with Khloe Kardashian -ohjelmaa, missä eronneet treenaavat itsensä huippukuntoon kostaakseen exälleen.

#khloekardashian

Kuva, jonka Khloé Kardashian (@khloeksmiles) julkaisi