Näin ipanat kompuroivat jouluna – hulvaton kooste

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hauskat kotivideot voi nykyisin lähettää koko maailman katsottavaksi YouTubeen. Ihmiset rakastavat toisten kustannuksella nauramista, ja nyt esittelemme jouluisen mokailukoosteen. Pääosaan nousevat lapset.

Kuten tiedetty, on joulu etenkin lapsille ikimuistoista aikaa. Vielä ikimuistoisemmaksi joulun tekee perheen kuvaama video, joka esitetään vuosia myöhemmin koko maailmalle internetin kautta. BuzzFeed auttaa asiassa julkaisemalla Amerikan hauskimpia kotivideoita.

Vauvat ja taaperot kompuroivat uusien lelujensa kanssa, kaatavat joulukuusia, säikähtävät lahjoja ja repivät joulupukkia parrasta. Kamerat kannattaa ottaa valmiiksi myös tänä jouluna ja julkaista tuotokset videopalveluun, sillä nämä videot ovat todella vanhoja. Vahingonilo on paras ilo.