Pariskunta pelasti villisikaporsaan – eivät ymmärtäneet mitä siitä seuraisi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Italian Folignossa asusteleva pariskunta on antanut kodin metsästä löytämälleen orvolle villisianporsaalle. Pieni porsas olisi todennäköisesti menehtynyt ellei Doriana Giustozzi ja Raffaele Petterini olisi löytänyt ja pelastanut sitä.

Nyt on tullut kuluneeksi kaksi vuotta siitä, kun Pasqualina-porsas muutti pariskunnan luo asumaan. Porsas on varttunut suureksi ja äänekkääksi villisiaksi, joka painaa yli 46 kiloa. Pasqualina on osa perhettä eikä italialaispariskunta osaisi kuvitella elämäänsä ilman sitä.

Barcroft TV -kanavan mukaan Pasqualina tulee hyvin toimeen pariskunnan kissojen ja koirien kanssa. Sika viihtyy kuitenkin parhaiten olohuoneessa televisiota katsellen.

Suuresta koosta huolimatta Pasqualina kiipeää edelleen sohvalla Raffaelen syliin, niin kuin sillä oli tapana tehdä pikkuporsaana. Parin mukaan Pasqualina on villieläimellisistä piirteistään huolimatta rakastettava ja älykäs lemmikki, joka on tullut pariskunnan elämään pysyvästi.